Meniu

luni, 25 iunie 2012

Welcome to Chicago


  Chicago - denumit si "windy city"  adica "orasul vinturilor", a meritat acest calificativ pentru vinturile puternice care bat dinspre lacul Michigan.
 Cu toate ca Chicago a fost ultimul oras pe care l-am  vizitat,  am ramas cu impresii deosebite, ne-a oferit senzatii extraordinare si desigur am avut placerea sa prind in obiectiv cele mai frumoase momente.
 



"Roosevelt street" - de pe aceasta strada poti admira arhitectura deosebita a edificiilor, dar mai ales cea mai inalta cladire a Americii de Nord- Sears Tower cu o inaltime de 443 metri si 110 etaje.




 
 Grant Park Music, care se afla pe teritoriul parcului public "Millennium Park"- gazduieste  diverse spectacole si festivaluri, doar ca spectatorii nu au scaune...iarba fiind mult mai potrivita pentru citeva ore de relaxare.







 Sculptura Cloud Gate - “Poarta norilor” din Chicago pe  care localnicii o numesc mai simplu The Bean -“Bobul de fasole”
 - este un veritabil magnet pentru turisti.























 Le vazusem doar in filme, in realitate sint mult mai mari si mai simpatice.











  Skydeck- 
Etajul 103, gazda celui mai inalt observator din Chicago. De la aceasta inaltime ametitoare pot fi vazute patru state: Indiana, Michigan, Illinois si Wisconsin .




  Renumitul "balcon de sticla" , pentru a pasi pe el trebuie sa depasesti mai intii frica, daca ai fobie la inaltime...va trebui sa te convinga cineva, pentru ca nu poti rata ocazia de a sta parca suspendat la o asemenea inaltime.

p.s. fotografiile cu cladiri sint facute de mine personal, prin geamul masinii...si redactate tot de mine..din Google n-am copiat :)




In curind - Miami

Un comentariu:

Coffee Woman

Relax...