Meniu

sâmbătă, 19 mai 2012

Tanya Photography

       "Fotografia aduce ordinea in haos"


   Tanya - este pasionata de fotografie si nu-si imagineaza cum ar petrece timpul liber fara Canon-ul sau.
Ii place sa fotografieze si sa fie fotografiata, apoi migalos sa stea la calculator pentru a da fotografiei o viata de revista.
Este la virsta cind tuturor li se pare marea pina la genunchi dar ea cu siguranta stie 
ce vrea si ce poate sa obtina prin munca si daruire. 







   Este simpla si sofisticata, are atitea idei originale...ma uimeste de fiecare data cind face o fotografie noua. Prin prisma obiectivului fotografic lumea arata altfel, dar e nevoie si de talent pentru a potrivi cu excelenta unghiul din care intri discret in lumea diversa a fiecarui om. 

              


Ceea ce face cu siguranta se poate numi "Arta". Nu a facut o scoala de fotografie sau cursuri speciale dar pina si Albert Einstein este de acord ca "imaginatia este mai importanta decit cunoasterea stiintifica".
  Unii oameni au drept pasiune echipamentul si tehnologia fotografica, pentru Tanya fotografia este o arta a exprimarii vizuale, pentru ca ea vede lucruri pe care unii le vad obisnuite sau nici nu le observa.


Intr-adevar e nevoie de multa imaginatie pentru a da fotografiei, care pare a fi obisnuita , o alura de poveste si mister.



Multe din aceste fotografii sint facute de prieteni , unele sint facute cu Canon-ul pe stativ,altele -in oglinda... dar ideile ii apartin in totalitate ei.
.














































   Imaginatia nu are limite ...





Un comentariu:

Coffee Woman

Relax...